Stănescu: Depunem moțiune, dar PSD nu trebuie să revină la guvernare în următoarea perioadă

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu spune că PSD nu trebuie să revină la guvernare în perioada următoare, deoarece românii trebuie să vadă măsurile luate de Guvernul Orban, care nu au nicio legătură cu „agenda cetățeanului”.

„PSD nu trebuie să revină la guvernare în momentul ăsta și în perioada următoare. Trebuie să lăsăm Guvernul ăsta care face numai să treacă cât mai mult timp să vedem ce fac. Noi mereu am vorbit numai de prosperitate, ei au întrerup toate programele, Start-ul nation, tomatele, irigațiile, o familie o casă, tot. Ei nu au nicio idee și nu fac nimic. Ei ne spun în agenda lor alegeri anticipate, două tururi de scrutin, practic un interes al lor de grup, de gașcă, în ideea de a minți românii, de a nu majora alocațiile, pensiile și salariile profesorilor”, a spus Paul Stănescu.

El a subliniat că dacă s-ar reveni la alegerea primarilor în două tururi, atunci UDMR ar pierde aproape 20% dintre primari.

„Vom depune moțiune. UDMR sigur că are un interes pentru că din câte am înțeles ei pierd 20% din primari dacă sunt două tururi de scrutin. Așa că avem aliat UDMR-ul și o să discutăm și cu parlamentari independenți și cu alți parlamentari, și cu Pro România, o să discutăm cu toată lumea”, a subliniat Stănescu.

Conducerea interimară a PSD s-a reunit astăzi într-o ședință pentru a discuta despre moțiunea de cenzură pe care urmează să o depună pentru a demite Guvernul Orban. Ședința a început la ora 9:00, la sediul din Kiseleff.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS