Stadion plin de români la Anglia – România

Echipa națională de tineret vă întâlni vineri seară Anglia pe un stadion plin cu suporteri români, la Campionatul European.

Organizatorii anunță că au vândut până la această oră 12.000 de bilete pe arena “Dino Manuzzi” din Cesena, dintre care fanii britanici au cumpărat doar puțin peste 500 de locuri.

Italienii sunt convinși că în tribune vor fi minimum 16.000 de suporteri ai “micilor tricolori”, cel mai probabil români stabiliți în Peninsulă.

Până la ora partidei vor mai putea fi scoase la vânzare încă 6.000 de bilete, deci România ar fi susținută de o galerie impresionantă.

Amintim, fotbaliștii pregătiți de Mirel Rădoi au surclasat Croația: 4-1 la debutul în Grupa C, iar Anglia a fost învinsă de Franța cu 2-1, după ce a condus până în minutul 89.

Prin urmare la meciul programat vineri la ora 19:30, “insularii” sunt obligați să câștige pentru a păstra șanse de a merge mai departe.

În aceeași situație sunt și croații, care îi vor înfrunta pe francezi de la ora 22:00, la Seravalle, în San Marino.

În ultima etapă a grupelor, luni, România întâlnește Franța și Anglia se luptă cu Croația, la aceeași oră: 22:00.

În semifinalele europeanului de tineret se califică echipele câștigătoare ale celor 3 grupe, plus cea mai bună dintre ocupantele locurilor secunde.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS