Confidenţialitate

Sponsorii se delimitează de “scandalul nehidratării” la concertul Robbie Williams

Ceea ce, mai în glumă, mai în serios, ar putea fi numit “Scandalul nehidratării” în timpul concertului Robbie Williams a izbucnit pe rețelele de socializare când artistul britanic nici nu coborâse bine de pe scenă. În timp ce prestația artistică era lăudată, organizarea era aspru criticată.

La finalul unei zile caniculare, după câteva ore de așteptare în aerul încins din Piața Constituției, spectatorii nu au putut cumpăra de la standurile amenajate apă, răcoritoare sau bere. S-au format cozi uriașe, la care timpul de așteptare a fost în medie de o oră.

Pentru că toate standurile de vânzare purtau reclama berii Ursus – sponsor al evenimentului, producătorul Ursus s-a grăbit să se delimiteze de problemele apărute la punctele de vânzare și a explicat că vina aparține exclusiv organizatorilor concertului și, mai mult, că va face cadou bere tuturor celor care fac dovada că au fost prezenți la concert pentru că nu dorește să îi fie asociat brandul cu o experiență neplăcută. Și Coca-Cola – firma care a furnizat răcoritoarele și apa – precizează că a respectat cerințele organizatorului și afirmă că speră ca astfel de episoade să nu se mai repete pe viitor.

La rândul său, organizatorul concertului a venit astăzi cu precizări, afirmând că problemele au apărut cu trei zile inaintea concertului, când firma care trebuia să asigure procesul de vânzare la standurile de băuturi s-a retras din contract, fapt care a pus în pericol chiar desfășurarea concertului.

Organizatorul arată că evenimentul s-a putut desfășura doar pentru că o altă firmă a acceptat să se ocupe de vânzare, cu riscul de a-și pune in pericol reputația. D&D East Entertainment anunță acum și că va face tot posibilul ca firma care a pus în pericol desfășurarea concertului să își înceteze activitatea.

Pe de altă parte, același organizator anunță că spectatorii care au rămas cu bani blocați pe cardurile de consum la concert își vor putea recupera banii la anumite casierii ale băncii emitente – Transilvania. În București – Sucursala Alba Iulia(Piața Alba Iulia nr. 2), Sucursala Militari (Bd. Iuliu Maniu nr. 22), Sucursala Obor (Mihai Bravu nr. 10) și în Cluj, Agentia Matei Corvin, (Piața Unirii, nr 22).