Confidenţialitate

Spitalul Municipal din Caransebeș restricționează accesul vizitatorilor la bolnavi | AUDIO

Conform ordinului Ministerului Sănătății privind reglementarea programului de vizite al aparținătorilor pacienților internați în unitățile sanitare publice, în acest context epidemiologic, și la Spitalul Caransebeș se reduce programul de vizita al aparținătorilor, astfel vizita fiind permisă zilnic intre orele: 15.00- 17.00.

Vizitatorii trebuie sa respecte mai multe reguli: obligatoriu vor purta mască la intrarea în spital, pe tot parcursul vizitei până la ieșirea din spital; la intrarea în secție, va purta halat de unică folosință, si botoși. La un pacient non Covid, în același timp, va intra doar o singura persoană, iar durata vizitei nu va depăși 10 minute.

Lucrurile se schimba radical in cazul celor confirmati cu covid – Accesul aparținătorilor este strict interzis în cadrul unității sanitare iar comunicarea cu pacientul se face prin intermediul telefonului mobil (personal) sau prin centrala telefonică care face legătura cu secția/compartiment unității sanitare unde se află pacientul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vali Popovici