Confidenţialitate

Secții din Spitalul din Câmpulung Moldovenesc se vor închide, după ce mai multe cadre medicale au fost infectate cu Covid-19

Mai multe secții ale Spitalului din Câmpulung Moldovenesc se vor închide în scurt timp, după ce mai multe cadre medicale de aici au fost infectate cu COVID-19.

Anunțul a fost făcut de directorul interimar al DSP Suceava, care a explicat și motivele pentru care s-a ajuns aici.

Printre persoanele confirmate cu noul coronavirus se numără inclusiv directorul Spitalului, care este acum internat la Secția de Boli Infecțioase din Iași.

Situația de la Câmpulung Moldovenesc se agravează de la o oră la alta.

Cadrele medicale de aici sunt speriate după ce mai mulți colegi au fost diagnosticați cu COVID-19.

În plus, rezultatele la unele teste nu au ajuns nici până acum, ceea ce îi determină pe unii dintre angajați să nu mai vină la muncă.

Elena Trifan, directorul interimar al DSP Suceava, a declarat că este la curent cu ceea ce se petrece la Câmpulung Moldovenesc.

Ea a explicat că unele teste au fost refuzate de un laborator de analize, motiv pentru care au fost redirecționate și rezultatele vor fi cunoscute în curând.

Potrivit directorului interimar al DSP Suceava, există probabilitatea ridicată ca unele secții ale spitalului din Câmpulung să se închidă.

Un exemplu concret este secția de Chirurgie, unde singurul medic este infectat cu noul coronavirus.

Totuși, Elena Trifan își păstrează optimismul și crede că nu se va ajunge la închiderea Spitalului din Câmpulung Moldovenesc, ceea ce ar însemna o presiune suplimentară pe celelalte unități medicale din județ.