Spitalele din Capitală care asigură asistenţa medicală în perioada Paştelui

În perioada sărbătorilor pascale, respectiv de sâmbătă până luni, vor asigura permanent asistenţa medicală Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă ‘Sfântul Pantelimon’, Spitalul Clinic de Urgenţă ‘Sfântul Ioan’, Spitalul Clinic de Urgenţă ‘Bagdasar-Arseni’, Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ‘Grigore Alexandrescu’ şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ‘Marie Curie’.

In acelasi timp, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, din sectorul 1.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov va avea program normal de lucru în perioada Paştelui. n această perioadă, Serviciul de Ambulanţă va asigura şi eliberarea de certificate constatatoare de deces.

Doctorul Alis Grasu anunta ca in noaptea de Înviere va fi suplimentat cu cinci numărul de echipaje, ambulanţele fiind distribuite la Catedrala Patriarhală şi la alte câteva biserici care au cerut ajutorul Serviciului de Ambulanta.