Confidenţialitate

Spectatorii pot reveni în sălile de teatru din Timișoara de la începutul lunii mai | AUDIO

La Timișoara, spectatorii vor putea reveni în sălile de teatru încă din prima săptămână a lunii mai.

Timp de mai bine de jumatate de an, întâlnirea cu spectatorii timișoreni a avut loc în spațiul virtual. Acum, însă, aceștia pot să revină în sălile de spectacole. Prima reprezentație se va juca pe scena Teatrului National.

Stagiunea va începe cu piesa ”M-am hotărât să devin prost”, dupa celebrul roman al lui Martin Page. Spectacolul va începe la ora 19 iar tichetele se pot cumpara începand de astăzi online iar de marți și de la casa de bilete a teatrului.

În fiecare week-end amatorii de teatru vor avea parte de o reprezentatie. Mai mult, la finalul lunii mai, va avea loc si o premiera. Zorba, dupa celebra poveste a lui Nikos Kazantzakis. Potrivit normelor sanitare de restrictii in vigoare, doar 30 la suta din capacitatea salii poate fi ocupata..  Asta inseamana ca pentru fiecare spectacol tinut in sala mare a teatrului vor putea fi vandute doar 200 de bilete iar la Sala 2 doar 60. Mai mult, la intrarea in sala, spectatorii vor completa o declaratie pe proprie raspundere si le vor fi date masti de unica folosinta De la Timisoara,

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Dan Turcu

Foto: Arhivă