Confidenţialitate

Spectacolul “Secretul fericirii”, la Sala Studio a Teatrului Național

Piesa “Secretul fericirii”, binecunoscută colaborare dintre regizorul Vlad Zamfirescu și dramaturgul contemporan Alexandru Popa, va fi găzduită, în premieră, pe scena Sălii Studio a Teatrului Național, în luna aprilie, după nenumărate reprezentații de success, pe scene din țară.

“Secretul fericirii” este un spectacol centrat pe jocul actorilor și pe povestea pe care o construiesc împreună. O poveste actuală despre cum ne trăim iubirile și relațiile, inteligentă și savuroasă, cu răsturnări de situație și hohote generoase de râs. O spun chiar protagoniștii spectacolului, actorii Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu și Dan Bordeianu.

Spectacolul abundă în replici bune, pline de umor, așa că vei râde mult. Autorul te amăgeste cu o comedie spumoasă și apoi te execută grațios. Pentru că gluma virează brusc în dramă și apoi spre tragedie. Și, așa cum le stă bine scriitorilor abili, Alex Popa ți-a dat numeroase indicii pentru a înțelege ce se întâmplă cu adevărat. Chiar cu o insistență obositoare, privind în urmă. Numai că tu te distrai asa de bine, încât nici prin cap nu ți-a trecut să le iei in seamă,” avertizează Vlad Zamfirescu, autorul montării.

Tentația îi râde în față fidelității și rutina devine motorul unui joc periculos într-o piesă cu cărțile pe față! Spectacol nerecomandat persoanelor cu vârsta sub 14 ani.

Bilete: Ticketstore.ro, Mystage.ro și detalii pe pagina de Facebook Cortina AG