Spectacolul naturii, surprins de o profesoară care și-a descoperit pasiunea pentru fotografie – GALERIE FOTO

Elena Marinescu este o profesoară de educație fizică, pasionată de fotografie, care reușește să surprindă cu ajutorul aparatului său cadre incredibile în natură.

După ce și-a încheiat perioada în care a format și educat copiii la școală, Elena Marinescu și-a descoperit pasiunea pentru fotografie.

După mai bine de un an de pregătire, la un curs intensiv, a început să-și facă cunoscută munca prin intermediul Facebook, iar cadrele sale cu animale și peisaje speciale trezesc numeroase reacții de apreciere. Așa se face că fotografiile sale au ajuns în mai multe expoziții și concursuri.  Peste doi ani dorește să-și reunească cele mai bune lucrări într-o expoziție la Cercul Militar Național, din București. Până atunci, fotografiile sale fac înconjurul lumii grație rețelelor de socializare.

Povestea completă a profesoarei Elena Marinescu, cea care în 1991 punea bazele uneia dintre primele organizații nonguvernamentale de educație non-formală, Animus, și care și-a regăsit la vârsta pensionării o nouă pasiune, o veți putea afla sâmbătă, în emisiunea O dimineață de milioane, la Europa FM.

Momentul potrivit

Spectacolul naturii

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS