Confidenţialitate

Spectacol-experiment la Teatrul Național București pentru persoanele vaccinate | AUDIO

Pregătiri pentru spectacolele-experiment la Teatrul Naţional şi la Operă. Acestea vor fi în weekendul 15-16 mai, iar sălile vor fi ocupate în proporție de 100%. Vor participa doar spectatori vaccinaţi. Piesa pregătită este „Dineu cu proști”, care-l are ca protagonist pe Horațiu Mălăele. Directorul Teatrului Naţional Bucureşti, Ion Caramitru:

”Spectacolul experiment pleacă de la ideea de a aduce în sală spectatori care sunt vaccinați cu ambele doze. Pot procura biletele online și pot vedea acest spectacol în condiții în care poartă sau nu mască, cum doresc ei. Cei vaccinați sunt într-o bază de date, în momentul în care ai cumpărat bilet apare în baza de date cum că ești în regulă. Dacă vor fi cazuri de îmbolnăvire, vor fi dintre cei vaccinați, nu? Foarte puțin probabil, este și scopul, cred, până la urmă, al unui spectacol ca să scoată în evidență faptul că vaccinat nu te mai îmbolnăvești”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Şi Opera Naţională anunță un spectacol dar pentru persoane nevaccinate, în aer liber, dar cu testare rapidă, totuşi, la intrare.