Confidenţialitate

Soțul lui Nancy Pelosi, atacat în locuința din San Francisco

Soțul președintelui Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, Paul, a fost „atacat violent” de un agresor care a pătruns vineri dimineață în locuința lor din San Francisco, iar acesta se află acum în spital în recuperare, a declarat purtătorul de cuvânt al acesteia, Drew Hammill.

Pelosi nu se afla în reședință în acel moment. Hammill a declarat că agresorul este în custodie, iar motivația atacului este în curs de investigare, scrie Associated Press.

„Nancy Pelosi și familia sa sunt recunoscători profesioniștilor din domeniul medical implicați și solicită intimitate în acest moment”, a spus Hammill într-o declarație.

Pelosi tocmai s-a întors la Washington în această săptămână de la o conferință de securitate în Europa și urmează să susțină un eveniment de susținere sâmbătă seara, alături de vicepreședintele Kamala Harris.

Deși circumstanțele atacului sunt neclare, incidentul ridică întrebări suplimentare cu privire la siguranța membrilor Congresului și a familiilor acestora, în condițiile în care amenințările la adresa legislatorilor sunt la un nivel record la aproape doi ani de la insurecția violentă de la Capitoliu.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Fotbalistul Pablo Mari va fi operat, după ce a fost rănit în atacul dintr-un supermarket din Milano