Confidenţialitate

Soțul Dianei Șoșoacă, plasat sub control judicar pentru 60 de zile pentru că ar fi agresat un polițist | AUDIO

Soțul senatoarei Diana Șoșoacă a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Senatoarea a sunat vineri la 112, după un conflict cu o echipă străină de televiziune care îi lua un interviu, iar bărbatul este acuzat că l-ar fi agresat pe unul dintre polițiștii care au mers la cabinetul de avocatură, după apelul la 112.

Poliția Capitalei a deschis două dosare penale, dintre care unul pentru ultraj, în care vizat este soțul Dianei Șoșoacă, acesta fiind audiat două ore de către procurori. Cel de-al doilea dosar urmează să fie înaintat Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție, „pentru stabilirea situației de fapt”.

„Inculpatul a agresat fizic pe unul dintre agenții de poliție ce făcea parte din echipaj. L-a împins, izbindu-l de un perete, i-a pus mâna în gât, după care l-a tras de uniforma de serviciu cauzându-i suferințe fizice. Prin Ordonanța procurorilor s-a dispus luarea măsuri controlului judiciar pe o durată de 60 de zile”, a explicat Calin Radu, procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Diana Șoșoacă susține că ea și soțul său au fost agresați de polițiștii Secției 4

De cealaltă parte, Diana Șoșoacă susține că de fapt ea și soțul său ar fi fost cei agresați de polițiștii Secției 4. Mai mult, senatoarea îi acuză pe ziariștii de la Rai Uno de violare de domiciliu spunând că este posibil ca echipa de televiziune să îi fi pus în cabinet droguri sau aparatură de înregistrare. Șoșoacă mai susține că ar exista o conspirație internațională împotriva sa.

Sursa foto: Inquam / Octav Ganea

Citește și: Craiova: Bărbat anchetat de DIICOT și FBI după ce a furat date de la companii românești și străine. Cerea criptomonede pentru a nu le expune | AUDIO

Autor: Ada Sârbu

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.