Soţia lui Alexandru Tomescu, La Radio: Alexandru are de ales între trei femei din viaţa lui – Eu, Katerina şi vioara Stradivarius

Invitat în emisiunea La Radio cu Andreea Esca de sâmbătă, 2 mai, Alexandru Tomescu a povestit cum a cunoscut-o pe femeia care avea să-i devină soţie şi de ce aceasta este o femeie fascinantă.

Dragostea care l-a făcut pe Alexandru Tomescu să se căsătorească a apărut într-un mod spectaculos, după cum i-a povestit chiar el Andreei Esca. “Eram deja în perioada în acre începusem turneele prin ţară şi ţin minte că totul a decurs foarte rapid. M-am întâlnit cu ea înaintea unei repetiţii de seară. Ne-am întâlnit prin nişte prieteni comuni. La un moment dat a vrut să mă cunoască”

După ce ea a făcut primul pas, cei doi s-au văzut o oră, au luat prânzul împreună, după care Alexandru Tomescu a plecat treia zi în turneu. “După un concert de la Sighişoara am păcălit-o eu că e nu ştiu ce mare chef pe acolo şi am mers foarte repede până la Bucureşti, am ajuns pe la 1-2 noaptea şi la 1-2 noaptea eram la uşa ei şi am speriat-o un pic şi… de atunci s-a mutat la mine. De atunci stăm împreună, ne-am căsătorit şi avem o fetiţă de 3 luni şi 2 săptămâni.”

Întrebat dacă i-a plăcut de ea din prima clipă în care a văzut-o, Alexandru Tomescu a răspuns: “Este o femeie fascinantă soţia mea, este o femeie fascinantă şi ea a ştiu de la bun început că eu sunt acela. A trebuit să aflu şi eu pe parcurs”, a completat râzând.

De profesie avocat, soţia lui Alexandru Tomescu este artistul din cuplu, a recunoscut el. Andreea Esca a stat de vorbă cu ea şi a aflat mai multe mici secrete din lumea şi familia lor:

“Soţul Alexandru Tomescu este mereu o surpriză, este în primul rând un om foarte ludic, un om care încearcă să fie un om cât mai mult prezent acasă, deşi vioara îl cam ia de lângă noi, şi foarte prezent în viaţa familiei noastre. (…) Are de ales între trei femei din viaţa lui: Eu, Katerina (n.r. fetiţa lor) mai nou şi vioara Stradivarius.

Când s-au cunoscut pentru prima oară, energia dintre ei i-a spus că Alexandru Tomescu trebuie să fie cel cu care trebuie să se întâlnească, însă, i-a povestit ea Andreei Esca, ce a cucerit-o mai exact a fost momentul în care i-a văzut “pe sub masă, lângă cutia de vioară care îl însoţea cam dintotdeauna, o pereche de ciorapi coloraţi care ieşeau din pantofii lui.”

Primul moment în care Alexandru Tomescu a impresionat-o pe soţia sa, a mai povestit ea, a fost când au în vacanţă la Viena, iar el a spus că este prima vacanţă când pleacă de acasă fără vioară.

Întrebată ce iubeşte cel mai mult la Alexandru Tomescu, soţia sa a răspuns: “Are o inimă incredibil de mare şi ştie să mă iubească, a ştiut din primul moment în care m-a cunoscut, fără să-şi dea seama probabil. Dar eu, ca femeie, am simţit că este omul potrivit pentru mine. (…) Sunt mereu impresionată de felul în care reuşeşte să fie om în fiecare zi. Cu toate aspectele şi cu toate faţetele care înseamnă lucrul ăsta.”

Puteţi urmări emisiunea La Radio cu Andreea Esca în format VIDEO pe www.europafm.ro.