Sorin Strutinsky, dus la DNA. Omul de afaceri este considerat un apropiat al primarului Radu Mazare

Omul de afaceri constănțean – Sorin Strutinsky, considerat un apropiat al primarului Radu Mazăre – a fost dus cu mandat la sediul DNA.

El este audiat într-un dosar în care e suspectat de dare de mită și trafic de influență, potrivit unor surse judiciare.

Omul de afaceri constănțean – Sorin Strutinsky, considerat un apropiat al primarului Radu Mazăre – a fost dus cu mandat la sediul DNA.

Sorin Strutinsky conduce, între altele, un club de volei din Constanța și ar fi asociat cu Radu Mazăre în mai multe firme.

Sorin Strutinsky a fost ridicat de anchetatori din București și dus în fața procurorilor DNA pentru audieri, într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie.

El este preşedintele Soti Cable Neptun SRL şi mai conduce și CVM Tomis Constanţa – o echipă de volei masculin.

Omul de afaceri este considerat un apropiat al primarului din Constanța – Radu Mazăre.

Potrivit unor surse citate de agenția Mediafax, edilul și Sorin Strutinsky ar fi fost asociaţi în nu mai puțin de 9 firme.

De altfel, în decembrie anul trecut, Agenţia Naţională de Integritate cerea DNA să îl cerceteze pe Radu Mazăre pentru conflict de interese, după ce Primăria Constanţa a acordat contracte în valoare de aproape 4,6 milioane de euro firmelor Conpress Holding şi Soti Cable Neptun, în care este asociat şi Sorin Strutinsky.

Omul de afaceri declara atunci că acțiunea ANI împotriva primarului Radu Mazăre nu se jusitifică şi preciza că respectivele contracte au fost încheiate în urma unor licitații.