Sorin Oprescu va fi transferat la Spitalul Militar din Capitală

Sorin Oprescu va fi transferat la Spitalul Militar din Capitală – pentru a fi consultat de cardiologi.

Conducerea Arestului Central a aprobat solicitarea făcută de fostul primar, dar investigațiile vor fi făcute la spitalul Militar, nu la cel Universitar așa cum și-ar fi dorit Sorin Oprescu.

Cardiologii i-au recomandat lui Sorin Oprescu un control la Spitalul Militar, după ce acesta a acuzat probleme medicale. Primarul suspendat al Capitalei ceruse să fie consultat  la Spitalul Universitar de trei dintre medicii săi curanți pentru probleme cardiace printre aceștia fiind profesor dr. Dragoş Vinereanu şi profesor dr. Leonida Gherasim. Cu toate acestea, Sorin Oprescu s-a declarat încrezător în serviciile medicale ale Spitalului Militar.

Potrivit avocatului lui Oprescu, cererea a fost aprobată în regim de urgență. Acesta a mai spus că luni seara, după ce a fost consultat la Spitalul Sfântul Ioan, Sorin Oprescu și-a citit rezultatele și a cerut să fie dus în Arestul Capitalei, spunând că starea lui s-a ameliorat și a refuzat un alt consult la Spitalul Floreasca.

Avocatul a mai spus că din investigațiile de până acum, se pare că Oprescu  ar fi făcut un pseudo-infarct.  Avocatul Viorel Mocanu a declarat că primarul suspendat nu dorește mediatizarea stării sale de sănătate și mai mult, i-a interzis să se folosească de motive medicale în apărare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS