Sorin Oprescu la Europa FM: “Voi folosi si o parte din proiectele lui Orban”

Sorin Oprescu, noul Primar General al Bucurestiului, a fost in aceasta dimineata invitatul Monicai Anghel si al lui Bogdan Miu in studioul matinalului Desteptarea de la Europa FM.

Sorin Oprescu s-a ferit sa dea solutii concrete pentru cateva din problemele Capitalei, raspunzand in schimb ca primul sau pas va fi sa prezinte public bucurestinilor situatia in care primarii de dinaintea sa au adus Bucurestiul.

Oprescu a mai spus ca va face autostrada suspendata, de la nord la sud, in Capitala, iar in privinta spatiilor verzi a inceput deja sa stea de vorba cu persoanele avizate. Intrebat daca are de gand sa colaboreze cu fostii edili, primarul Capitalei a afirmat ca nu e absurd si ca va continua proiectele deja incepute care sunt bune si, mai mult, ca a vorbit deja cu Ludovic Orban pentru folosirea unora dintre programele pe care candidatul PNL le-a sustinut in campania electorala.

S-a mai vorbit despre aducerea Primariei in slujba cetateanului, si nu invers, despre incetarea umilintei la care functionarii ii supun pe cetateni, despre curatenia si reasezarea proceselor din institutia Primariei, astfel incat bucurestenii sa nu mai aiba de ce sa injure primarul si primaria. ‘Hai sa facem un pariu ca lucrurile se vor schimba in Primarie. Asteptarile sunt asa de mari, ca uneori imi e si frica, nu mai pot sa dorm noaptea gandindu-ma ce asteptari au cetatenii’, a adaugat Oprescu.

In pauza, Oprescu le-a spus bancuri Monicai si lui Bogdan. Pe www.europafm.ro veti gasi capturile audio, video si fotografiile din timpul emisiunii.

‘E suficient sa incepi, in viata. Sa arati ca se poate construi. Eu vreau sa construiesc un oras si sunt multi oameni, buni la suflet, cu care se poate face asta. Si cand spun ca voi face tot ce am promis ma bazez pe un lucru foarte important: eu nu mai am stapan, domnule!’, a fost concluzia tot cu iz de campanie electorala a lui Sorin Oprescu.

Ascultatorii Europa FM au trimis prin sms intrebari pentru Oprescu si au scris pe blogul Monicai si al lui Bogdan, la desteptarea.europafm.ro.