Sorin Oprescu ar putea fi transferat la Spitalul Fundeni

Sorin Oprescu ajunge din nou pe mâna medicilor – primarul suspendat al Capitalei va fi transferat din arest la Spitalul Fundeni.

Acolo i se va face un set de analize medicale și va fi supus unor investigații de specialitate, spun avocații săi – citați de Mediafax.

Informația nu a fost însă confirmată, deocamdată, de Poliția Capitalei.

 

Avocații lui Sorin Oprescu susțin că acesta a fost anunțat deja că urmează să fie avizată cererea de transfer la Spitalul Fundeni, unde va fi consultat şi supus unor analize medicale.

Se pare că lui Sorin Oprescu i-a fost depistat un nodul la un unul dintre plămâni – care ridică suspiciuni privind o posibilă formă de cancer.

Informaţia nu a fost confirmată însă de reprezentanţii Poliţiei Capitalei –nu avem nicio recomandate scrisă cu privire la acest aspect, a declarat șefa Serviciului de presă al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Avocatul Alexandru Chiciu spunea recent că edilul suspendat ar suferi de 12 afecţiuni, unele dintre ele grave.

Spre sfârșitul lunii trecute, Sorin Oprescu a stat câteva zile internat la Spitalul Universitar de Urgență din București. Judecătorii au decis însă că starea lui de sănătate permite reîncarcerarea, astfel că s-a întors în Arestul Poliției Capitalei.

Sorin Oprescu este arestat preventiv din data de 6 septembrie, fiind acuzat de luare de mită.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS