Confidenţialitate

Sorin Grindeanu: USR PLUS trebuie să se hotărască dacă vrea la guvernare sau în opoziție | AUDIO

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, susține că USR PLUS trebuie să se hotărască dacă vrea la guvernare sau în opoziție.

El a criticat faptul că miniștrii USR PLUS și-au depus mandatele, dar Alianța rămâne la guvernare cu eșaloanele doi și trei.

PSD sustine că nu vrea să ia parte la certurile celor din coaliția de guvernare, iar din acest motiv a boicotat de 4 ori stabilirea unui calendar pentru dezbaterea moțiunii de cenzură inițiate de USR PLUS și AUR.

Dacă totuși aceasta va ajunge la vot, prim vicepreședintele PSD dă asigurări ca parlamentarii social democrați o vor vota :

Hai să se întâmple acest lucru, în momentul când se va întâmpla și să se ajungă la vot, PSD-ul va vota această moțiune. Noi anunțăm de câteva zile și continuăm să anunțăm un lucru, că nu vrem să intrăm în circul celor de la putere. Acele demisii nu au fost încă acceptate, Cîțu nu a numit înlocuitori, ba mai mult, Iohannis se vede cu Barna să vadă, în continuare, cum se înțeleg împreună. USR PLUS spune cam așa, adio, Cîțu, dar rămân cu tine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Vicepremierul Dan Barna și miniștrii USR PLUS și-au depus marți, 7 septembrie, demisiile la cabinetul premierului.