Confidenţialitate

Solomon Wigler are 3 locuințe, 3 mașini și obiecte de artă în valoare de aproape 2 milioane de euro

3 locuințe, tot atâtea mașini și obiecte de artă în valoare de aproape 2 milione de euro – iată o parte din averea consilierului personal al edilului Capitalei.

Solomon Wigler, reținut pentru luare de mită, mai menționează în declarația de avere bijuterii, ceasuri și depozite bancare.

 

În ultima declarație de avere din 2013, postată pe site-ul Primăriei Capitalei, Solomon Wigler susține că are un teren intravilan cu o suprafață de 65 de mii de metri pătrați în Popești Leordeni, cumpărat în anul 2007.

Consilierul personal al lui Sorin Oprescu are și două case în București, ambele cu suprafețe de peste 350 de metri pătrați, dar și un apartament – tot în Capitală.

În declarația de avere Solomon Wigler menționează trei autoturisme de lux, ceasuri, bijuterii și obiecte de artă – printre care tablouri și sculpturi – în valoare de…. 1.9 milioane de euro.

În declarația de avere, Wigler Solomon mai scrie că are patru depozite bancare cu peste 233.000 de euro și 33.000 de lei.

El a acordat și două împrumuturi, în total 129 de mii de euro – unei persoane.

Potrivit declarației de avere, aenitul anual încasat în 2012 de la Primăria Capitalei a fost de aproape 35 de mii de lei.