Şoferul care a provocat accidentul de pe Şoseaua Chitila, soldat cu trei morţi, nu avea permis de conducere

Primele cercetări ale accidentului grav care s-a produs duminică seara pe Şoseaua Chitila din Capitală au arătat că şoferul autoturismului care a lovit, pe trecerea de pietoni, o familie, provocând moartea celor doi soţi şi rănirea uşoară a copilului lor de trei ani, nu avea permis de conducere – a declarat, pentru News.ro, comisarul şef Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Starea celuilalt rănit, un copil de 14 ani, care se afla în maşina şoferului care a provocat accidentul, este în continuare gravă. Femeia ucisă pe trecerea de pietoni era însărcinată în luna a opta.

Accidentul a fost provocat de un autoturism al cărui şofer conducea cu viteză, ar fi pierdut controlul volanului şi a lovit familia aflată pe trecerea de pietoni, a ricoşat apoi într-un refugiu de tramvai şi a lovit două autoturisme care veneau din sens opus, a declarat, duminică, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Şoferul care a provocat un accident grav, duminică seară, pe Şoseaua Chitila din Capitală, a murit și el la Spitalul Universitar.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare