Şoferul autocarului care s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui este în comă

Şoferul bulgar al autocarului cu ucraineni care s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui este internat la Spitalul Floreasca, el suferind un traumatism cranio- cerebral grav şi fiind în comă.

Cele mai multe dintre cele 48 de victime ale accidentului sunt internate la şase spitale din Capitală.

La Unitatea de Primiri Urgenţe la Spitalul Floreasca au rămas internate opt victime ale accidentului rutier, dintre cele 13 aduse iniţial la unitatea medicală.

Şoferul autocarului şi un alt bărbat sunt în stare gravă, primul având un traumatism cranio- cerebral grav şi fiind în comă, iar celălalt suferind o amputaţie de braţ.

La Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au fost internate opt persoane care au suferit multiple contuzii, dintre care un bărbat, trei femei şi patru copii. Potrivit reprezentanţilor spitalului, starea acestora este bună.

La Spitalul “Marie Curie” au ajuns patru copii şi mama unuia dintre ei. Conform reprezentanţilor spitalului, un singur băiat a rămas internat la Terapie Intensivă.

Şapte adulţi şi trei copii au fost duşi la Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Pantelimon”, minorii fiind între timp externaţi.

La Spitalul Clinic de Urgenţă “Bagdsar- Arseni”, au fost internate 11 persoane, două fiind în stare gravă. Cinci pacienţi au fost externaţi.

La Spitalul “Grigore Alexandrescu” au fost aduşi zece copii, cu vârste cuprinse între 7 şi 16 ani, care au suferit traumatisme minore.

Autocarul în care se aflau 53 de ucraineni, adulţi şi copii, şi care se îndrepta spre Bucureşti s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre dumincă, în jurul orei 1.00, pe Autostrada Soarelui.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS