Confidenţialitate

Social-democratul Ciolacu, despre miniștrii PNL: Se plâng şi fac gălăgie. Atât!

Într-o postare pe Facebook, preşedintele Camerei Deputaţilor comentează prestația miniștrilor cabinetului Orban la momentul preluării mandatelor.

”Panică şi lamentări! Asta e tot ce pot să facă miniştrii PNL de când s-au instalat în scaune la Palatul Victoria. Se plâng şi fac gălăgie. Atât! În rest, nimic! Aţi auzit de vreo soluţie, o strategie economică sau măcăr o politică publică de la ei?! NU!”, scrie Marcel Ciolacu.

Potrivit lui, noii miniștri “mestecă clişeul cu «greaua moştenire»”.

Marcel Ciolacu îi cere premierului Ludovic Orban ”să se plângă mai puţin şi să pună mâna pe treabă”.

“Trecând peste faptul că Orban şi Cîţu au reuşit în câteva ore să facă auditul întregii ţări, deşi până şi un butic sătesc are nevoie de mai mult timp ca să îşi facă inventarul, repetarea obsesivă a aşa-zisului ‘rău’ pe care l-au găsit în ministere nu înseamnă decât un lucru: guvernarea de dreapta pregăteşte măsurile de austeritate! Asta urmează şi asta se va întâmpla! La fel a fost şi în ’96 cu CDR şi la fel a fost şi cu guvernele lui Traian Băsescu. Îl avertizez pe Orban să se plângă mai puţin şi să pună mâna pe treabă. Până acum PSD a avut şi bani de salarii şi pensii, a făcut şi creştere economică şi s-a încadrat şi în ţintele de deficit. Dacă nu e în stare să continue lucrurile bune făcute de noi, măcar să nu încurce”, a adăugat social-democratul.