Confidenţialitate

Social-democrații se reunesc pentru a evalua activitatea guvernului Tudose

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte luni, la sediul central din Șoseaua Kiseleff, pentru a evalua activitatea guvernului și o posibilă restructurare a echipei conduse de Mihai Tudose.

Ședința conducerii extinse a formațiunii va începe la ora 14.00.

Săptămâna trecută, Doina Pană a demisionat de la șefia Ministerul Apelor şi Pădurilor, invocând motive de sănătate.

“Îi mulţumesc doamnei ministru Doina Pană pentru activitatea deosebită depusă în Guvernul României! #RadarulPadurilor, Codul #silvic, diminuarea defrişărilor ilegale, toate acestea şi multe altele nu ar fi fost posibile fără implicarea doamnei ministru! Propunerea pentru noul ministru va fi stabilită în cadrul Comitetului Executiv Naţional, care va fi convocat zilele următoare”, a scris președintele PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook.

“În mod normal, pentru înlocuirea sa [Doinei Pană – n.r] ar trebui întrunit CEx-ul PSD, dar ţinând cont că domnul preşedinte Dragnea a anunţat o restructurare a Guvernului înainte, în 2017, probabil va discuta cu premierul şi cu forurile competente din partid vizavi de ceea ce doresc şi cum dorim să arate noul Guvern. Din ce înţeleg eu, un Guvern mai suplu, cu ministere mai puţine. E posibil ca acest minister să treacă la Mediu”, declara președintele executiv Niculae Bădălău pentru Agerpres.