Confidenţialitate

Snooker Masters – din nou în România

Bucureștiul va găzdui și în acest an un super-turneu internațional de snooker, la care vor veni cele mai mari vedete ale acestui sport.

Roonie O’Sullivan, Mark Selby și Stuart Bingham și-au confirmat deja prezența la “Romanian Snooker Masters”, care va avea loc între 14 și 18 martie la “Circul Metropolitan” din Capitală.

Competiția face parte din circuitul mondial “World Snooker” și va avea premii totale de 200.000 de euro, din care câștigătorul va primi 40.000.

Amintim, ediția din 2016 a avut o audiență record, iar finala a fost una extrem de spectaculoasă: Judd Trump l-a învins pe O’Sullivan cu 9-8, după un meci de 5 ore.

Întâlnirile dinaintea sferturilor de finală se joacă după sistemul “cel mai bun din 7 frame-uri, semifinalele vor fi “cel mai bun din 9 frame-uri”, iar finala de duminică va avea două sesiuni, câștigătorul fiind cel care își va trece în cont cele mai multe frame-uri dintr-un maximum de 19.

Biletele au prețuri începând de la 50 de lei, la meciurile din primele zile, până la 300 de lei – cât va costa un loc pentru finală, la categoria VIP.

În afara Bucureștiului, turnee din circuitul “World Snooker” mai au loc în alte 28 de mari orașe din întreaga lume.