Smartypans, tigaia inteligentă care te ajută să găteşti (VIDEO)

Smartypans este o tigaie cu senzori şi aplicaţie.

Aplicaţia de smartphone sau tabletă se sincronizează prin bluetooth cu tigaia şi-ţi afişează pe ecran diverse informaţii şi îţi cere să iei decizii.

Aplicaţia are 1000 de reţete de diverse tipuri şi toate se pot pregăti în tigaia inteligentă.

Tigaia cântăreşte ingredientele. Fiecare ingredient ce trebuie adăugat în reţetă poate fi cântărit direct în tigaie.

Apoi, aplicaţia îţi spune dacă temperatura la care găteşti e prea ridicată sau prea joasă şi te îndeamnă s-o reglezi – pentru că tigaia are senzor de temperatură.

În fine, aplicaţia ştie când anume e momentul să adaugi ceva în compoziţie şi cât timp trebuie gătită reţeta, ca să nu supracoci ceva, de exemplu, sau să-l laşi crud alt ingredient.

În fine, aplicaţia ştie câte calorii are fiecare reţetă şi-ţi face calculul, şi se integrează şi cu alte aplicaţii de fitness sau dietă şi te ajută să-ţi menţii un meniu coordonat.

E din oţel cu suprafaţă ceramică, non-aderentă, cu fund de aluminiu în care sunt integraţi senzorii de greutate şi temperatură. Temperatura e măsurată cu precizie de 0.5 grade celsius până la 1250 de grade celsius. Mânerul e detaşabil, ca s-o poţi băga la cuptor. Merge şi la plitele cu inducţie, poate fi spălată la maşina de spălat vase, evident.