Situație disperată în comuna Pârjol din județul Bacău. Peste 60 de familii sunt izolate de aproape o saptamana de restul județului.

Ploile au rupt drumurile și podurile de legatură. Disperați, oamenii au cerut ajutor la 112, nu au apa si nici alimente. Tot satul este inundat, iar pe apa plutesc leșuri de animale. Un echipaj de la ISU încearca să ajungă în zona.

 

De mai multe zile oamenii din satul Bărnești, comuna băcăuană Pârjol, sunt izolați din cauza inundațiilor. Întreaga localitate în care trăiesc peste 60 de familii seamănă mai degrabă un lac imens. Drumurile au fost inundate după ce un pârâu care traversează zona, a revarsat. De asemenea podurile și podețele au fost rupte.

Fântânile au fost colmatate, iar la magazinele sătești nu s a putut face aprovizionarea cu apă sau cu alimente. Localnicii au cerut cu disperare ajutor de la autorități având în vedere că există un risc crescut de îmbolnăvire. Pe apă plutesc leșuri de animale.

Un echipaj de la subunitatea din Moinești a ISU Bacău a fost trimis în zonă, în această dimineață, dar intervenția pompierilor este extrem de dificilă

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS