Confidenţialitate

Site-ul pentru Loteria Vizelor 2019 a căzut

Cei care au dorit să aplice pentru Loteria Vizelor, în această seară, au descoperit că pagina de Internet a Departamentului de Stat, secțiunea Loteria Vizelor, este nefuncțională.

“Înțelegem că există dificultăți tehnice cu pagina de internet www.dvlottery.state.gov din cauza cărora aceasta nu este accesibilă. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient. Împreună cu specialiștii IT de la Departamentul de Stat lucrăm la remedierea acestei probleme și vom reveni de îndată ce vom avea mai multe informații”, se arată într-un mesaj al Ambasadei SUA la București, postat pe Facebook.

Înregistrarea electronică în Programul Diversity Visa al Statelor Unite este disponibilă numai până marți 7 noiembrie 2017, la ora 19:00,ora României. Pentru a participa în programul din acest an, puteți să accesaţi pagina de internet a Departamentului de Stat www.dvlottery.state.gov în cursul perioadei de înregistrare, fiind locul unde se află formularul de participare (E-DV) şi informaţiile complete pentru a trimite cererea.

În noua rundă de Loteria Vizelor, 50.000 de participanți vor fi selecționați aleatoriu.

Noutăți din 2018

Începând cu data de 1 mai 2018, participanţii la programul DV-2019 vor putea folosi numărul lor de confirmare pentru a verifica online pe Entrant Status Check la adresa de internet www.dvlottery.state.gov dacă cererea lor a fost selecţionată.

Pe pagina Entrant Status Check participanţii selecţionaţi vor fi informaţi despre modalitatea de a solicita vize de imigrare DV pentru ei şi membrii de familie eligibili. Departamentul de Stat nu foloseşte poşta electronică (e-mail) pentru a îi înştiinţa pe participanţi că au fost selecţionaţi pentru programul Diversity Visa. Informaţia este disponibilă doar pe Entrant Status Check, atenționează oficialii ambasadei SUA la București.