Singurul Starbucks unde nu se scrie numele pe pahar: Starbucks CIA

Cafeneaua din sediul Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) are reguli diferite de cele cunoscute în întreaga lume, scrie Washington Post.

La ‘Starbucks Secret’, după cum îi spun unii ofiţeri, nu există carduri de fidelitate, pentru că oficialii se tem că datele stocate pe astfel de cartele ar putea ajunge pe mâini greşite, deconspirând agenţi secreţi.

Este una dintre cafenelele cu cei mai inteligenți clienți din Statele Unite, pentru că de aici își iau cafeaua mii de analişti şi agenţi, economişti şi ingineri, geografi şi cartografi care strâng informaţii şi lansează operaţiuni secrete.

Cei nouă angajaţi care prepară cafelele sunt avertizaţi adesea cu privire la riscurile de securitate. ‘Le spunem că dacă cineva este foarte interesat de locul unde lucrează şi pune prea multe întrebări, trebuie să ne anunţe’, a precizat supervizorul.

O angajată a povestit că în prima zi de lucru, a introdus adresa în GPS pentru a ajunge la serviciu, dar nu a apărut nimic, astfel că a trebuit să ceară detalii de la persoana care a angajat-o.