Confidenţialitate

Simona Halep va juca săptămâna viitoare în Portugalia la WTA 125 | AUDIO

Simona Halep se pregătește pentru revenirea pe zgură. Săptămâna viitoare, Simona Halep va juca în Portugalia la un turneu de categorie WTA 125. Organizatorii i-au oferit un wild card – adică va juca direct pe taboul principal.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Simona Halep a acceptat invitația organizatorilor pentru competiția de la Oeiras, Portugalia. Turneul este programat să înceapă luni. Este unul de categorie mică – WTA 125 – dar fosta lideră mondială vrea să se pregătească și pentru Turneul din Madrid.

Simona Halep: „Săptămâna viitoare am primul meci pe zgură. Sunt nerăbdătoare”

„Nu am crezut niciodată că va fi ușor să revin, dar un pic cam prea greu. Dar o să fiu răbdătoare cu mine și o să încerc să am încredere de la zi la zi mai multă. Săptămâna viitoare am primul meci pe zgură. Sunt nerăbdătoare. Sunt și emoționată în același timp. Nu știu ce va fi, cum va fi, dar nu am nimic de pierdut, nu am nimic de demonstrat”, a spus Simona Halep pentru Digi Sport.

Turneul din Portugalia va fi primul unde Simona Halep va fi cu noul antrenor – Carlos Martinez.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Simona Halep, după Miami Open: Îmi era dor să intru pe teren. Mi-aș dori să mă calific la JO 2024, dar din ce am înțeles sunt șanse minime