Simona Halep se declară pregătită pentru Australian Open

Lider în clasamentul mondial al tenisului feminin, Simona Halep spune că se simte încărcată şi pregătită înaintea primului turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open.

„Am avut patru săptămâni de vacanţă. Am ieşit aproape în fiecare zi cu prietenii mei. Nu m-am gândit deloc la tenis, nu am făcut nimic, nu m-am gândit deloc la locul 1 WTA”, a spus românca pentru portalul WTA Insider.

„Mă simt recuperată, mă simt încărcată. A fost un an foarte dificil, ia cele patru săptămâni de pauză au fost importante pentru mine”, a declarat Simona Halep.

„Acum, că sunt numărul unu mondial, în România este multă lume în jurul meu. Am ieşit la restaurant şi patronii au plătit nota, totul s-a schimbat, ca să fiu sinceră. A fost amuzant!”, a adăugat sportiva.

Simona Halep şi Irina Begu vor fi adversare în semifinalele turneului WTA de la Shenzhen (China). 

Cele două s-au mai întâlnit pe terenul de tenis într-o confruntare directă de trei ori până acum, la Hobart în 2012 şi la Madrid şi Wuhan în 2016, iar Simona Halep a câştigat toate cele trei întâlniri. La dublu, Halep şi Begu vor juca în sferturile de finală cu compatrioatele lor Irina Bara/Mihaela Buzărnescu.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS