Confidenţialitate

Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID: Consider că este spre binele tuturor acest vaccin | AUDIO

Simona Halep s-a vaccinat miercuri anti-COVID. A primit prima doză din serul Pfizer, la Institutul Cantacuzino.

Le-a spus jurnaliştilor la ieşire că se simte bine şi e mai liniştită odată cu imunizarea, dar că va respecta în continuare măsurile de protecţie:

„Consider că este spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să-l fac, pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate și sper cât mai mulți oameni să se vaccineze. Am primit flori, mă bucur foarte mult că am venit aici și s-au ocupat foarte bine de mine și le mulțumesc foarte mult. (….) Mă liniștește acest lucru, că sunt mai în siguranță după acest vaccin, dar în continuare o să am grijă și o să încerc să mă protejez cât se poate de mult.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță a ținut să meargă la Institutul Cantacuzino, acolo unde s-a vaccinat Simona Halep, pentru a-i mulțumi pentru ajutorul dat campaniei naționale. Valeriu Gheorghiță spune că gestul Simonei Halep poate convinge mai mulți oameni să aibă încredere în beneficiile vaccinării:

„Am dorit să-i mulțumesc pentru gestul pe care l-a făcut la debutul campaniei de vaccinare. Eu cred că este important ca fiecare persoană să crească, prin gestul pe care-l face, să poată convinge alte persoane să se vaccineze.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Instagram/Simona Halep