Confidenţialitate

Simona Halep părăsește turneul de la Montreal

Danielle Collins (28 WTA) și-a continuat seria incredibilă de victorii, reușind să o învingă, joi dimineață, după aproape trei ore, pe Simona Halep (13 WTA), dublă campioană la Masters-ul de tenis feminin de la Montreal. A fost primul meci al Simonei Halep, după accidentarea din luna mai.

A fost nevoie de aproape trei ore pentru ca Danielle Collins să ducă la 12 șirul de victorii neîntrerupte în circuitul profesionist feminin, trecând în turul al doilea al turneului canadian. Americana a eliminat-o pe Simona Halep, cu 2-6, 6-4, 6-4, la revenirea jucătoarei române în circuitul WTA.

Halep, cap de serie numărul 6, a disputat primul său meci de când s-a accidentat la coapsă, în timpul înfruntării cu Angelique Kerber, la Roma, în urmă cu trei luni, o absență care, luni, a făcut-o să iasă din Top 10 pentru prima dată din 27 ianuarie 2014, punând capăt la 373 de săptămâni consecutive în Top 10.

Cu toate acestea, Halep s-a arătat optimistă la finalul meciului și a declarat: „Sunt foarte pozitivă în legătură cu modul în care am jucat astăzi. Un pic neașteptat, pentru că după trei luni în care nu poți juca mult tenis, vii și joci trei ore la un nivel foarte înalt cu cineva care câștigă în ultima vreme meciuri și turnee. Așa că sunt foarte mulțumită de felul în care am jucat”.