Confidenţialitate

Simona Halep dă în judecată compania care a produs suplimentul contaminat cu Roxadustat și cere despăgubiri de 10 milioane de dolari | AUDIO

Simona Halep dă în judecată compania care a produs suplimentul contaminat cu Roxadustat. Sportiva cere despăgubiri morale de 10 milioane de dolari pentru neglijența companiei şi afirmaţiile false că suplimentul său era legal.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La Tribunalul de stat din Manhattan, fosta lideră mondială a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul nutritiv.

Potrivit Reuters, Simona Halep solicită despăgubiri de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, pentru că nu au trecut pe eticheta suplimentului luat de Simona Halep substanța Roxadustat – interzisa de Agenţia Mondială Antidoping.

Astfel, neglijenţa Quantum Nutrition şi afirmaţiile false că suplimentul său era legal i-ar fi afectat cariera.

Compania nu a răspuns la solicitarea Reuters de a comenta subiectul.

Pentru moment, nici avocații Simonei Halep nu au oferit mai multe detalii despre procesul din SUA.

La Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne au avut loc săptămâna trecută audierile în cazul Halep. Un verdict este așteptat în câteva săptămâni.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Primele declarații ale Simonei Halep după audierile în cazul de dopaj: „Îmi doresc și aștept cu nerăbdare să mă întorc pe teren pentru că acolo vreau să fiu” | AUDIO