Confidenţialitate

Simona Halep – Jelena Ostapenko, în semifinalele turneului de la Beijing

Simona Halep câștigă! Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Beijing, China, după ce a câștigat meciul cu letona Jelena Ostapenko, scor 6-2, 6-4. Simona Halep va fi, începând de luni, NOUL NUMĂR 1 WTA, depășind-o peGarbine Muguruza.

ACTUALIZARE 11:07: Simona Halep – Jelena Ostapenko în setul al doilea – 5-4

ACTUALIZARE 11:03: Simona oprește seria de game-uri a letonei. Simona Halep – Jelena Ostapenko în setul al doilea – 4-4

ACTUALIZARE 10:57: Simona Halep – Jelena Ostapenko în setul al doilea – 3-4

ACTUALIZARE 10:55: Jelena a reușit break-ul în acest game. 3-3

ACTUALIZARE 10:52: Simona reușește primul break din acest set – 3-2

ACTUALIZARE 10:46: Simona reușește să egaleze scorul în acest game. Deși a condus cu 30-0, românca a fost egalată, dar a reușit să se impună după două puncte jucate perfect. 2-2

ACTUALIZARE 10:41: Începutul setului doi este mult mai echilibrat decât primul. 1-2

ACTUALIZARE 10:36: Simona Halep câștigă primul set cu 6-2. Halep a câștigat primul set după 38 de minute. A început setul doi. Ostapenko servește prima.

ACTUALIZARE 10:33: Simona Help este la un pas de a câștiga setul, având un avans de două break-uri. Simona Halep – Jelena Ostapenko 5-2

ACTUALIZARE 10:23: Simona Help păstrează avantajul. Simona Halep – Jelena Ostapenko 4-2

ACTUALIZARE 10:15: Jelena Ostapenko ține aproape de Simona Halep, reușind să închidă game-ul cu o lovitură câștigătoare. Simona Halep – Jelena Ostapenko 3-2

ACTUALIZARE 10:12: Simona Halep – Jelena Ostapenko 3-1. Simona Halep servește foarte bine și nu-i permite adversarei să returneze puternic și să fie agresivă.

ACTUALIZARE 9:55: A început semifinala de la Beijing, dintre Simona Halep şi Jelena Ostapenko. Ostapenko a fost prima care a servit.

Simona Halep, locul 2 WTA, şi letona Jelena Ostapenko, locul 8 WTA, se duelează, de la ora 09:50, în semifinalele turneului de la Beijing, China.

Pentru a ajunge în semifinală, Simona Halep a trecut de Alison Riske, Rybarikova, Sharapova şi Kastkina, cedând doar un set.

De partea cealaltă, Jelena Ostapenko a trecut de Stosur, Peng şi Sorana Cîrstea.

Simona Halep se află pentru a patra oară în carieră la un meci distanţă de ocuparea în premieră a locului întâi în clasamentul WTA.