Confidenţialitate

Simona Halep a anunțat că se desparte de antrenorul Darren Cahill

Simona Halep a anunțat într-un mesaj scurt, pe pagina sa de Facebook, că se desparte de antrenorul Darren Cahill. Este pentru a doua oară de la debutul colaborării, când Halep și Cahill anunță că nu vor mai lucra împreună.

După șase ani minunați, Darren și cu mine am decis că este momentul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare mai bună, un om mai bun! ” scrie Simona Halep pe pagina sa de socializare.

Darren Cahill este considerat unul dintre cei mai buni antrenori de tenis din lume, iar din 2015 a început să lucreze cu Simona Halep. Alături de el, romanca a ajuns numărul 1 mondial și a câștigat primul să turneu de Grand Slam.

Cei doi au anunțat și în 2018 că nu vor mai lucra împreună, după ce Cahill a decis să renunțe la antrenorat pentru o perioadă de 1 an pentru a se dedica familiei. Acesta s-a întors alături de Simona Halep în anul 2020.

Simona Halep a câștigat 8 trofee majore antrenată de Darren Cahill, printre care Rolland Garos, Montreal și Indian Wells.

Foto Facebook Simona Halep