Siguranţa la incendiu a clădirilor, în dezbatere la PRIA Fire Safety of Buildings

Siguranţa la incendiu a clădirilor devine o temă tot mai importantă la nivel european, mai ales după incendiul din Turnul Grenfell, Londra. În acest context, PRIAevents organizează conferința PRIA Fire Safety for Buildings Conference la București, la hotel Radisson Blu, în 25 octombrie 2018, dezbătând teme importante despre cum vor fi implementate în România prevederile Directivei nr. 844/2018 privind performanța energetică a clădirilor și despre cum putem să îmbunătățim legislația de siguranță la incendiu.

Lectorii invitați la conferința PRIA Fire Safety for Buildings Conference vor fi Paul STĂNESCU – Vice Prim-Ministru și Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Raed ARAFAT – Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, General de brigadă Dan-Paul IAMANDI – Inspector general, IGSU, Dorin BEU – Conferențiar, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, președinte Romanian Green Building Council, Iulian IANCU – Președinte, Comisia pentru industrii şi servicii, Camera Deputaților, Daniel Cătălin ZAMFIR – Președinte, Comisia economică, industrii şi servicii, Senatul României, dar și reprezentanți ai unor companii de arhitectură și ai unor dezvoltatori.

Dacă în 1950, o cameră era cuprinsă de flăcări în 25 de minute. Acum e nevoie doar de 3 minute.Industria construcțiilor dezvoltă noi soluții inovatoare pe care regulamentul și regimurile de testare existente nu le-au depășit. În cele din urmă a crescut nivelul de izolație, afectând, de asemenea, siguranța la foc.

Comisia Europeană a creat Platforma de Schimb de Informaţii pentru Foc și pentru prima dată, o directivă europeană, include cerinţe despre siguranța la incendiu a clădirilor.
Directiva promovează eficiența energetică a clădirilor și va încuraja renovarea acestora. Creşte eficienţa energetică dar poate creşte şi riscul de incendii. Suntem pregătiţi să facem faţă.

Detalii și înscrieri la eveniment sunt disponibile la adresa https://priaevents.ro/pria-pria-fire-safety-of-buildings-conference/

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS