Confidenţialitate

SIBIU: Wi-Fi gratuit în peste 100 de autobuze

Continental alături de Orange România oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în peste 100 de autobuze ale Societății de transport public local Sibiu, Tursib. Călătorii se pot conecta la ceea ce este important pentru ei la viteze de până la 500Mbps, în cea mai performantă rețea 4G+ din România.

Inițiativa aparține Continental Sibiu și contribuie la dezvoltarea strategiei de smart city a orașului, informațiile soluțiilor puse la dispoziție putând fi folosite pentru dezvoltarea altor soluții de oraș inteligent. Soluția Orange oferă opțiunea de a obține statistici anonimizate de utilizare, precum numărul de accesări în timp real și istoric, evoluția traficului în diferite perioade din an și informații demografice despre călători.

Călătorii pot accesa rețeaua „CONTINENTAL” fără a introduce o parolă. Primăria și Tursib pot interacționa cu cetățenii prin transmiterea de informații de interes public și prin publicarea de sondaje de opinie în portalul de acces Wi-Fi, direct pe ecranele dispozitivelor mobile, încurajând dialogul dintre autorități și comunitate.

Traficul de internet este filtrat prin serviciul Business Internet Security, pentru a limita riscurile de securitate și utilizarea abuzivă a rețelei.