Confidenţialitate

SIBIU: Serviciul de Evidență a Persoanei își suspendă activitatea. 5 angajați au COVID-19

Serviciul de Evidență a Persoanei din cadrul Primăriei Sibiu își suspendă activitatea după ce cinci angajați au fost confirmați cu noul coronavirus.

„Opt dintre cei 11 angajați ai Serviciului se aflau deja în izolare, unul din data de 8 aprilie, iar restul din data de 16 aprilie. Prin urmare aceștia nu au mai venit în contact cu publicul. Începând de astăzi (vineri – n.r.) și până în data de 30 aprilie toți angajații acestui Serviciu vor rămâne în izolare”, se arată în comunicatul Primăriei Sibiu.

Activitatea Serviciului va fi preluată de Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Sibiu. Astfel, cei care au avut programări la Serviciul de Evidență a Persoanei în următoarea săptămână vor fi notificați prin email cu privire la această modificare și vor fi îndrumați să se adreseze Direcției Județene de Evidență a Persoanei Sibiu.

Primăria Sibiu mai anunță că activitatea serviciilor care gestionează căsătoriile, nașterile și decesele, situate la etajul întâi al clădirii, va continua, aici nefiind înregistrat nici un caz de îmbolnăvire până în prezent.

Totodată, Primăria Sibiu precizează că întreg sediul secundar al Primăriei a fost dezinfectat miercuri și vineri.