SIBIU, Rezultate Evaluare Naţională: Niciun elev nu a obţinut media zece

Niciunul dintre elevii din judeţul Sibiu care au susţinut Evaluarea Naţională nu a reuşit să obţină media zece, cea mai mare medie din judeţ fiind 9.95, obţinută de un elev de la Colegiul Naţional ”Gheorghe Lazăr”, din municipiul Sibiu. De altfel, primele şapte medii din judeţ aparţin unor elevi de la aceeaşi unitate de învăţământ, considerată printre cele mai bune din judeţ.

Potrivit rezultatelor oficiale ale Evaluării Naţionale publicate, luni, de către Ministerul Educaţiei, niciunul dintre elevii din judeţul Sibiu care au susţinut Evaluarea Naţională nu a reuşit să obţină media generală 10.

Cea mai mare medie din judeţ este 9.95 şi a fost obţinută de către Lupp Laurenţiu George, elev al Colegiului Naţional ”Gheorghe Lazăr”, din municipiul Sibiu, care a primit nota 9.90 la Limba şi literatura română şi nota 10.00 la Matematică.

În total, şapte elevi au medii cuprinse între 9.90 şi 9.95, toţi cei şapte fiind elevi ai Colegiului Naţional ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, considerată a fi una dintre cele mai bune unităţi de învăţământ din judeţul Sibiu.

Un număr de 361 de elevi au medii peste 9.00, iar 2.036 de elevi au obţinut medii peste 5.00.

Cea mai mică medie este de 1.00 şi-i aparţine unui elev de la Şcoala Gimnazială Şeica Mare.
Potrivit statisticii, 264 de elevi au absentat de la exemen deşi s-au înscris pentru susţinerea acestuia.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS