Confidenţialitate

SIBIU: Cei 3 suspecţi în crima de la Mediaș, arestați preventiv

Cei trei bărbați acuzați că l-au omorât pe tânărul de 25 de ani, din Mediaș, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Doi dintre ei au fost acuzați de omor iar cel de-al treilea este cercetat pentru loviri și alte violențe.

„Este vorba de RM, de 30 de ani, din județul Alba, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, OOI, de 38 de ani, din județul Sibiu, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor și AP, de 34 de ani, din județul Alba, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul IPJ Sibiu, Serviciul de Investigații Criminale, sub stricta supraveghere a Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Cei trei au ucis un tânăr de 25 de ani, în fața unui club din Mediaș. Victima a fost înjunghiată de 11 ori în picior și i-a fost secționată artera femurală. Doi dintre suspecți au mai fost în închisoare, unul dintre ei, cel cu care victima a avut neînțelegeri în trecut, a avut o condamnare de 13 ani pentru tentativă de omor și a fost eliberat anul trecut  în baza legii recursului compensatoriu.