Confidenţialitate

Și condamnat, și agresiv

Deputatul PSD de Argeş, Cătălin Rădulescu a ameninţat cu bătaia o jurnalistă care a întrebat despre felul în care a fost afectată imaginea partidului de condamnarea definitivă a acestuia pentru corupţie.

Toată scena s-a petrecut la sediul PSD Argeş, acolo unde şefii filialei argeşene au organizat o conferinţă de presă cu ocazia rezultatului oficial al alegerilor parlamentare.

O jurnalistă a întrebat la un moment dat dacă prezenţa lui Cătălin Rădulescu, condamnat definitiv pentru corupţie, a afectat în vreun fel imaginea partidului. Deputatul,  vizibil iritat, a devenit agresiv verbal.

Aceeași jurnalistă a vrut să știe  cum privește partidul posibilitatea ca în luna martie să piardă un mandat de deputat în urma procesului pe care îl are Cătălin Rădulescu cu Agenția Națională de Integritate.

La ieşirea din sala de conferinţe, Rădulescu a ameninţat-o cu bătaia dacă va mai continua cu astfel de întrebări.

“Tu, dacă mai continui mult cu asta, ori ţi-o iei, ori te dau în judecată” -a ameninţat-o deputatul Cătălin Rădulescu pe jurnalistă în timp ce profera nenumărate injurii la adresa ei.

Preşedintele PSD Argeş, senatorul Şerban Valeca a găsit de cuviinţă să spună doar că toată această scenă a fost o dovadă de ” impoliteţe” din partea deputatului PSD de Argeş , Cătălin Rădulescu.

Pe 5 decembrie , acesta a primit  un an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru  dare de mită şi administrarea unei firme, faptă incompatibilă cu calitatea sa de parlamentar.

Cătălin Rădulescu mai este cunoscut pentru pozele sale pe  contul de socializare în care apare… în chiloți.