Show-uri pirotehnice impresionante pe Arena Națională, stadion NEAUTORIZAT de pompieri – anchetă

Gazeta Sporturilor publică luni o anchetă despre show-urile pirotehnice de pe Arena Națională – stadion care nu are avizul pompierilor.

Într-unul dintre cazuri, firma care a asigurat artificiile este aceeași care a furnizat și materialele de la care a pornit incendiul din clubul Colectiv.

Redactorul-șef al GSP – Cătălin Tolontan – amintește 2 momente în care viața celor câtorva zeci de mii de oameni aflați pe stadion a fost pusă în pericol.

23 mai, 2014: Finala Cupei României, dintre Steaua și Astra.   În tribune – 38 de mii de oameni. Pe un stadion unde spectatorilor nu le este permis accesul cu brichete se montează mai multe materiale pirotehnice.

02-cupa-romaniei

Spectacolul a fost organizat de aceeași firmă care a livrat artificii și la clubul Colectiv. Patronii societății sunt astăzi arestați preventiv.

Al doilea moment menționat de Gazeta Sporturilor: 20 mai 2015, Cupa Ligii, între Steaua și Pandurii Târgu Jiu.   16 mii de oameni în tribune.

Artificiile, montate de această dată direct pe gazon , se înalță zeci de metri până aproape de acoperiș.

Lumea aplaudă, fumul gros acoperă tot stadionul.

Spectacolul a durat 20 de minute. După meci, Poliția ar fi sechestrat echipamentele pirotehnice în secret. Potrivit GSP, chiar și polițiștilor li s-a părut periculos acel show.

VEZI AICI VIDEO CU ARTIFICIILE DE PE ARENA NAȚIONALĂ:

Pompierii au autorizat firma care a pus artificiile la Colectiv să facă un show pirotehnic pe Național Arena, stadion pe care tot pompierii nu l-au autorizat!Detalii AICI – http://bit.ly/1HnjyqTMai jos, video de la un alt eveniment pirotehnic șocant pe arena bucureșteană (sursa: Youtube)

Posted by Catalin Tolontan on Sunday, November 8, 2015

Ancheta Gazetei Sporturilor se rezumă la o întrebare: de ce pompierii aprobă artificiile în interiorul stadionului, de multe ori cu acoperișul tras, în condițiile în care stadionul nu are autorizație pentru incendii?

SURSĂ FOTO:  www.tolo.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS