Shakira îşi amână o serie de concerte din Europa

Cântăreața columbiana Shakira a amânat câteva concerte europene, parte din El Dorado World Tour, programate la Paris, vineri și sâmbătă, Anvers duminică și Amsterdam marți, din cauza unei probleme la corzile vocale, a anunțat organizatorul de evenimente american Live Nation.

„Ne pare rău să anunțăm amânarea datelor din El Dorado World Tour, programate inițial pe 10 și 11 noiembrie la Paris, pe 12 noiembrie la Anvers și pe 14 noiembrie la Amsterdam, la ordinele medicului artistei, în condițiile în care aceasta se recuperează încă după o problemă la nivelul corzilor vocale”, potrivit comunicatului organizatorilor.

Concertele, ca și cel anulat de la Köln, unde artista trebuia să își înceapă turneul mondial miercuri seara, urmează să fie reprogramate. Ca atare, Live Nation recomandă deținătorilor de bilete păstrarea acestora.

Shakira este așteptată să revină pe scenă pe 16 noiembrie la Montpellier. Turneul acesteia va include concerte la Lyon (28 noiembrie) și Zurich (1 decembrie), înainte de a se muta în Statele Unite în lunile ianuarie și februarie.