SFR face apel la voluntarii din categoria 50+

Festivalul SFR deschide un nou apel pentru voluntari, de această dată, pentru cei din categoria de vârstă 50+. Principalul scop al acestui apel este de a pune în dialog generațiile prin voluntariat, implicare și activitate de organizare.

Doritorii se pot înscrie la adresa artisong.iasi@gmail.com sau direct pe pagina de facebook a festivalului SFR. Înscrierea trebuie să conțină datele candidatului (nume, prenume, vârstă, telefon, adresă), o fotografie, dar și câteva rânduri prin care să motiveze dorința de a fi voluntar.

Perioada de înscrieri: 1 iulie – 10 august 2020.

“Am lansat acest apel tocmai pentru că ni se pare extrem de important să ne uităm la cei care au experiență de viață, dar care, poate nu au participat niciodată la asemenea evenimente ca voluntari. Cred că va fi foarte interesant să-i vedem în acțiune, să se bucure de întâlnirea cu invitații din lumea filmului și să facă voluntariat, cot la cot cu generația de 16+. Sperăm că totul va decurge bine în ceea ce ține de sănătatea publică, până în toamnă, și că vom putea să ne bucurăm împreună de ediția a 11-a”, precizează Andrei Giurgia, directorul SFR.

Ediția a 11-a a festivalului SFR se va desfășura în perioada 30 septembrie – 4 octombrie 2020, în mai multe locuri din Iași. Ediția îi este dedicată actorului și regizorului Horațiu Mălăele.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS