Confidenţialitate

Serviciul Permise de Conducere va avea program cu publicul sâmbătă

Direcția Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) va avea sâmbătă program normal de lucru cu publicul, a anunțat Prefectura Bucureşti.

Aceste măsuri au fost luate după ce instituţia a fost închisă joi, din cauza unor defecţiuni tehnice la un server central.

Astfel, în ziua de sâmbătă, DRPCIV va lucra în intervalul orar 07.00 -21.00.

Persoanele programate online se pot prezenta sâmbătă la ghişeele Serviciului, potrivit programărilor obţinute pentru data de joi.

Sute de oameni s-au prezentat încă de la primele ore ale dimineţii de joi la sediile direcţiilor de permise, dar instituţia a fost închisă pentru public din cauza unei defecţiuni la un server.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a mers, joi, la sediul Direcţiei Permise Auto, pentru a afla cât durează lucrările de reparaţie.

Ea a spus că este vorba despre o defecţiune care nu a putut fi anticipată și că au fost comandate piesele care trebuie înlocuite.

„Ne cerem scuze pentru că am făcut o evaluare şi undeva la 10.000-15.000 de persoane apelează zilnic la serviciile noastre. Deşi comunicatul nostru a fost dat târziu, a fost transmis imediat ce am luat la cunoştinţă despre această defecţiune. Sunt conştientă că sunt persoane care nu au avut timp să afle despre acest comunicat”, a declarat Carmen Dan.

Ministerul a anunţat miercuri seară, după ora 22.00, că Direcţia Permise nu va funcţiona joi din cauza unor defecţiuni tehnice la un server central.