Carmen Dan – la sediul Direcţiilor Permise Auto pentru a afla cât durează repararea serverelor

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a mers, joi, la sediul Direcţiei Permise Auto, pentru a afla cât durează lucrările de reparaţie a echipamentului care a dus la blocarea activităţii instituţiei şi pentru a vedea care este situaţia persoanelor programate pentru obţinerea carnetului auto.

Carmen Dan a ajuns, joi dimineaţa, la Direcţia Permise pentru a afla cât durează lucrările de reparaţii a echipamentului de răcire a unui server, care a dus la blocarea activităţii angajaţilor instituţiei.

Totodată, ministrul vrea să vadă care este situaţia persoanelor programate pentru depunerea sau ridicare actelor pentru obţinerea permisului auto.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Activitatea de joi a Direcţiei Permise Auto a fost sistată din cauza unor probleme tehnice.

Ziua va fi recuperată fie prin lucru peste program, fie într-o sâmbătă, cei care au fost programaţi urmând a fi rechemaţi în altă zi.

În cadrul birourilor centrale şi din ţară ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, nu se vor putea efectua, în cursul zilei de joi, activităţi cu publicul din cauza unor probleme tehnice, anunţă reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne.

„Din cauza unor defecţiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfăşura activităţi cu publicul la nivelul serviciilor centrale şi judeţene. Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei”, au precizat reprezentanţi ai MAI.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS