Serena Williams nu va mai avea voie în controversatul costum Catwoman

Serena Williams a fost anunţată că nu va mai avea voie la ediţia viitoare a turneului de la Roland Garros în costumul controversat pe care l-a purtat în aceSt an.

În luna mai, Serena a întors toate privirile când a apărut pe zgura pariziană îmbrăcată într-un costum Catwoman, complet negru, cu o centură roşie în jurul brâului.

Echipamentul personalizat al Serenei Williams a provocat o controversă uriaşă şi a surprins pe toată lumea, la meciul din primul tur de la Roland Garros.

La acel moment, americanca în vârstă de 36 de ani a primit – deopotrivă – aprecieri şi critici pentru alegerea făcută.

Pe Twitter, fanii Serenei au reacționat pozitiv la alegerea ineditei vestimentatii: “Costumul de Catwoman s-a întors și o face pe regina tenisului să arate ca un Supererou!” sau “Îmi place la nebunie echipamentul Serenei Williams!”.

Si Simona Halep – si ea, o mare admiratoare a Serenei Williams – i-a apreciat echipamentul: “Costumul e unul special, aşa cum e ea ca fire şi personalitate”, spunea Simona la acea vreme.

Tot atunci, tensimena americană a explicat pe contul ei de Instagram că nu a ales întâmplător acest costum: “M-am simţit ca o prinţesă războinică. Mereu mi-am dorit să fiu un supererou. Dar acest costum are şi o altă funcţionalitate, el fiind unul pentru toate mamele care și-au revenit greu din timpul sarcinii.”, a declarat Serena Williams.

Însă președintele Federației Franceze de Tenis a anunțat că anul viitor nu va mai permite ținute excentrice la Roland Garros.

„Trebuie să respecţi jocul şi locul”, a declarat Bernard Jiudişelli.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS