Confidenţialitate

Șerban Nicolae regretă că a jignit-o pe Cosette Chichirău

După cuvinte jignitoare, apar scuze de rigoare. Senatorul PSD, Șerban Nicolae spune că regretă că a jignit-o în Parlament pe colega sa, deputata USR, Cosette Chichirău.

„Hoții”, s-a strigat în sala de plen a Camerei Deputaților, într-o zi de miercuri în care se dezbăteau controversatele modificări aduse Legilor Justiției.

Acestea sunt cuvintele deputatei USR, Cosette Chichirău adresate senatorului PSD Șerban Nicolae, într-o înregistrare live pe Facebook.

Apostrofat pentru că partidul său încearcă să mutileze justiția, senatorul social-democrat ripostează, jignind-o pe aceasta și spunându-i că are mâncare între dinți.

Într-un final, deputata USR îi aduce aminte colegului său că CV-ul nu-l recomandă pentru funcția de parlamentar, spunându-i că este „șofer la grupul infracțional organizat”.

Aseară, după ce jignirile parlamentarului au ajuns în spațiul public și au fost distribuite pe internet, senatorul PSD și-a cerut scuze pentru limbaj.

„… la un moment dat am cedat şi am replicat, pentru că nu am mai suportat insulta şi calomnia repetate” – a spus Nicolae Șerban.

De cealaltă parte, deputata USR spune: „Aş vrea să-l văd, să se uite la mine în faţa publicului şi să-şi ceară scuze, dacă nu, vom ajunge în instanţă”, a completat Cosette Chichirău.

Ciprian Ioana:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.