Senatul, pregătiri pentru noua sesiune: cumpără mopuri, dezinfectanți și odorizante pentru toalete

Senatul a început pregătirile pentru sesiunea parlamentară din toamnă. În așteptarea senatorilor, aflați în vacanță, camera superioară a Parlamentului a lansat o cerere de ofertă pentru a achiziționa produse de curățenie.

 

Astfel, Senatul vrea să cumpere, între altele, mături de exterior, mopuri, saci de aspirator, saci de gunoi, dezinfectant, săpunuri de toaletă sau odorizante pentru grupurile sanitare.

De asemenea, senatul vrea să mai cumpere 350 de cârpe de praf (finet) din bumbac 100%.

Însă, cârpele trebuie să îndeplinească mai multe condiții: să fie moi, să aibă textura deasă şi să nu lase scame la folosire.

Ca să înlăture praful cum trebuie, Senatul mai vrea 200 de bucăți de detergent de mobilă. Dar și acesta trebuie să aibă anumite calități:  să aibă aspect lichid, solubilitate în apă completă în orice proporţie şi să fie ambalat la flacon de 1 litru.

Pe listă se mai află și alte produse: 350 de sticle de dezinfectant (care trebuie să conţină hipoclorid de sodiu maxim 5 % clor activ; să aibă miros specific, calitate superioară și să fie ambalat la bidon de 5 l), dar şi 50 de sticle de înălbitor de perdele, pentru maşina automată.

În privința mopurilor, Senatul vrea 200 de mopuri de pardoseli şi 25 de mopuri profesionale.

Senatul vrea să se asigure că și toaletele vor fi curate și igienice, astfel că vrea 500 de pastile pentru pisoare – cu următoarele condiții: curăţă, dezinfectează, înlătură mirosurile neplăcute şi difuzează un parfum plăcut. Tot pentru toalete, Senatul mai vrea 100 de perii pentru WC, 55 de saci de aspirator, dar şi 700 de saci de plastic pentru gunoi.

Senatul mai vrea să cumpere 200 de bucăţi de săpun de rufe şi 150 de bucăţi de săpun de toaletă, precum şi 25 de bucăţi ulei odorizant pentru utilizarea în grupurile sanitare.

După ce va primi oferte în acest sens, Senatul va atribui contractul online în SEAP.

 

Cel care va furniza toate produsele va fi obligat să asigure transportul.  Mostrele şi ofertele vor fi transmise până la data de 14 iulie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS