Confidenţialitate

Senatorul USR Mihai Goțiu, agresat fizic de Mirel Palada, își scoate certificat medico-legal (VIDEO)

Senatorul USR Mihai Gotiu își scoate certificat medical de la IML, după ce a fost agresat fizic ieri seară de Mirel Palada, fost purtător de cuvânt în mandatul de premier al lui Victor Ponta.

Incidentul s-a întâmplat într-o pauză publicitară a unei emisiuni televizate, la B1 Tv. Senatorul a fost lovit cu pumnul de Mirel Palada, insă camerele de filmat nu au surprins acest lucru. Conflictul verbal dintre cei doi a început în timpul emisiunii.

Senatorul USR, Mihai Goţiu spune că depune plângere penală împotriva lui Mirel Palada pentru agresiune fizica, chiar si daca acesta își va cere scuze.

Europa FM a încercat să-l contacteze și pe Mirel Palada. Acesta nu a răspuns însă.

MIREL PALADA, CUNOSCUT PENTRU CRITICI ADUSE 

Mirel Palada a fost numit în septembrie 2013 consilier pentru strategii guvernamentale al premierului, iar după o lună, Victor Ponta anunţa că Palada a fost desemnat să îndeplinească “temporar”şi rolul de purtător de cuvânt al Guvernului.

Nu este prima oară când Mirel Palada se folosește injurii sau ironii, și în general le comunică pe contul său de Facebook. Un mesaj cu care s-a făcut remarcat în opinia publică a fost cel în care spunea are o plăcere să „execute electric“ jurnalişti:

“Câta îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi“.

O altă remarcă a lui Mirel Palada despre jurnaliști: Citez: “Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este.”

Premierul de atunci, Victor Ponta a spus că nu a discutat cu Palada despre atitudinea sa, apoi şi-a nuanţat declaraţia, subliniind că i-ar fi spus că nu este de acord cu un asemenea mod de exprimare față de jurnaliști.

La scurt timp, Palada şi-a cerut scuze, tot pe Facebook:„Respect dreptul la liberă exprimare al fiecărui jurnalist şi consider esenţial rolul presei într-o democraţie.” Totuși, și-a dat demisia apoi, și a spus despre fostul său șef, Victor Ponta: “Văd că Ponta nu mă vrea în guvernul lui. O să plâng toată noaptea, o să-mi sfâșii hainele de pe mine, o să fac greva foamei. Toata viața mi-am dorit să lucrez într-un guvern condus de un mitoman diagnosticat, să fiu coleg cu o tută și să mă plimb în barca cu Fadoina la inundații.”

După ce a plecat de la Guvern, s-a înscris în Partidul Romînia Unită, condusă de fostul deputat Sebastian Ghiță.

Incident în pauza unei emisiuni TV: Senatorul Mihai Goțiu susține că a fost lovit de Mirel Palada – AUDIO